Linuxdocs.nl

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Linuxdocs.nl

Ubuntu Releaseparty 2010!

E-mail Afdrukken PDF

Op zaterdag 29 mei vindt de landelijke Ubuntu Releaseparty 2010 plaats in de Reehorst te Ede.

We bieden een gevarieerd programma aan met lezingen, support, workshops en demonstraties voor zowel de beginnende als de gevorderde Ubuntu gebruikers.
Er staat een ervaren team van vrijwilligers klaar je pc om te toveren in een heuse Ubuntu-computer, dus neem vooral je computer of laptop mee! Wil je gewoon eens gezellig met een Ubuntu gebruiker kletsen, of uitleg krijgen? Ook daarvoor is alle ruimte.

Laatste aanpassing op vrijdag 07 mei 2010 20:45 Lees meer...
 

'Open Source Business Intelligence-software in opmars

E-mail Afdrukken PDF
VLC, specialist in Enterprise Information Management, signaleert een sterk toenemende interesse in Open Source Business Intelligence-oplossingen. Enkele jaren geleden werd Open Source Business Intelligence-software door de gerenommeerde analisten nog als onvolwassen getypeerd. Inmiddels beschouwen de meeste deskundigen het als een volwaardig alternatief voor de meer traditionele closed source-software.
Lees meer...
 

Windows 7 usb/dvd-downloadtool schendt gpl

E-mail Afdrukken PDF
Microsoft wordt ervan beschuldigd gpl-code in de Windows 7 usb/dvd-downloadtool gebruikt te hebben zonder zich aan de bijbehorende voorwaarden te houden. Hangende het onderzoek heeft het softwarebedrijf de tool offline gehaald.
Laatste aanpassing op donderdag 12 november 2009 10:33 Lees meer...
 

Spamfilter ziet mail van 2010 als spam

E-mail Afdrukken PDF

Het bekende spamfilter SpamAssassin zag alle e-mail ontvangen in 2010 als spam. Beheerders van mailservers moeten een een patch installeren.

Laatste aanpassing op maandag 04 januari 2010 11:58 Lees meer...
 

Linux-netbooks krijgen gratis internettoegang via 'snel' gpr

E-mail Afdrukken PDF

Datawind brengt in het Verenigd Koninkrijk een netbook en twee mobile internet devices op de markt die voorzien zijn van ARM-cpu's en op Linux draaien. Bij de apparaatjes wordt een jaar gratis internettoegang meegeleverd via 'versneld' gprs.

Lees meer...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL